Právě dnes doručení do Zásilkovny za akční cenu a navíc nad 600 Kč ZDARMA.

RUF

Agar 3x10g - RUF /O--15000

43 Kč / ks
Kód: 4002809021152
Agar 3x10g - RUF /O--15000
RUF
Levná doprava
Levná doprava
od 500 Kč výdejny zdarma
Přes 9806
Přes 9806
výdejen po celé ČR

Detailní popis produktu

Agar je přírodní želatinovací činidlo, které mohou bez obav používat také vegetariáni a vegani.

K přípravě pokrmů, zákusků a zákusků potřebujete občas želírující prvek. Ale někdy byste se raději vyhnuli živočišné želatině, protože to nevyhovuje vaší stravě nebo ze zdravotních či etických důvodů. Proto je agar skvělou alternativou. Jedná se o čistě rostlinné želatinační činidlo.  Pomáhá vám dát sladkým jídlům nebo slaným dezertům - včetně vegetariánských nebo veganských pokrmů požadovanou tuhost přirozeně bez produktů živočišného původu. Agartin se vyrábí z agaru, který se získává z modrých nebo červených řas. Je snadné s ním pracovat - agartin se připravuje stejným způsobem jako želatina na bázi živočišné. Jeden sáček stačí na 500 ml tekutiny a je ekvivalentem cca. 6 želatinových plátků. Pokud používáte agartin, možná budete muset svůj recept mírně upravit. Během vaření také vydává zvláštní vůni, kterou lze cítit pouze tehdy, když se vaří. Agartin má v chlazené misce neutrální zápach a chuť. Pro přípravu potřebujete 500 ml fluidu. Příprava: Pro studené směsi: Obsah sáčku s agartinem vařte s 50 - 100 ml tekutiny (např. Vodou, mlékem nebo smetanou) v hrnci po dobu 2 minut.  Poté zamíchejte studené ingredience a rychle nalijte do vhodné nádoby. Když přidáváte šlehačku (např. pro koláčové náplně), nechte horkou směs mírně vychladnout, jinak se krém roztaví. Pro horké směsi:  před vařením přidejte do tekutiny agartin a vařte alespoň 2 minuty.  Nechejte vychladnout po dobu 1-3 hodin, podle receptu. Složení: maltodextrin, zahušťovací agar.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty