Ořezy a archy pro výrobu zápichů
Nejprodávanější
30 položek celkem
Značky
Položek k zobrazení: 30
Jedlý papír má mnoho využití. Mezi hlavní výhody patří jeho tvárnost, ohebnost a schopnost řezání a vyřezávání. Náš jedlý papír tak snadno lze stříhat a vyřezávat na předem definovaný tvar a velikost pro výrobu zápichu a obvodové dekorace.
Postup výroby zápichu do dortu?
- Den předem vyválejte modelovací hmotu. Nařezejte na hrubé tvary a zaválejte do konců párátka, nebo aranžerské drátky, které poté přijdou zapíchnout do korpusu.
- Na předem vyválenou a vyschlou modelovací hmotu nalepte nahrubo vyřezaný ořez jedlého papíru (šetřete lepidlem, aby se papír nevlnil a hmota opět neměkla), proveďte finální dotvarování cukrářským skalpelem a nechte dále schnout dle potřeby.
- Instalujte na dortu.