Tisk na Sugar Stamps: velikost A4 - VLASTNÍ VZOR
Kód: 3081Detailní popis produktu
Jak dále postupovat v objednávce?
- Zde si objednejte
- Nahrajte požadovaný obrázek, nebo zašlete emailem na: eshop@cukrareni.cz
- Pozor! Nahrát lze pouze jednu fotografii, v případě více fotografí zasílejte foto vždy na email
- Papír tiskneme běžně na rozměr viz nadpis produktu, nebo zvolená velikost
- Obrázek vám vytiskneme a pošleme dle zvolené dopravy nebo si ho můžete osobně vyzvednout ve výdejně
- Nezasíláme náhled před tiskem, vše je plně automatizované
- Neprovádíme grafické úpravy a vpisování textů do fotografií
Určeno především pro tisk tzv. textur, nebo grafických prvků, lze tisknout i větší obrázky třeba pro lízátka atd..
Pozor, nejedná se o jedlý papír na dort.
Co můžete očekávat?
Jde o cukrářské papíry, tzv. jedlé Sugar Stamps fotopapíry obsahující potravinářskou barvu a královskou polevu
- Papíry jsou určeny pro další zpracování formou pečení při teplotě 80 ° C
- Papíry přešli na Slovensku testem v RÚVZ v Popradu podle nařízení EPAR (ES) č.1935 / 2004, podle výnosu MP ČR a MZ SR č.1799 / 2003-100 a č.06267 / 2006-SL
- Jedná se o košer výrobek, přičemž složky splňují požadavky FAO / WHO, FAD, JECFA
Sugar Stamp
- je list velikosti A4
- na jednom listu je až 54 otisků, případně je celý list pokrytý obrázky
- sníh na pusinky se nanáší cukrářskou špičkou na otisk
- pokud je celý papír pokrytý obrázkem pusinky se nanášejí těsně vedle sebe
- peče se pouze při funkci "VENTILÁTOR" 120 minut při teplotě 80 ° C
- skladují se v uzavíratelných kapsách na tmavém, suchém místě
- doba trvanlivosti je 1 rok od data výroby udávaného výrobcem
Složení:
škrob E1422, polyškrob fosfát E1412, stabilizátor E414, zvlhčovadlo E422, emulgátor E435, neobsahuje lepek
Nutriční hodnoty (100g):
energická hodnota: 121 kcal, bílkoviny 0, cukry 37g, tuky 0 z toho nasycené mastné kyseliny
Video návod + recept na Sugar Stamps
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tisk na Sugar Stamps - Pusinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář