Vánoční pečení cukroví, toto se vám může hodit

Nejprodávanější

197 položek celkem
107972 dr oetker jedla soda 15 g
5 Kč / ks
D--DO0007
107966 dr oetker skoricovy cukr 20 g
5 Kč / ks
D--DO0005
107963 dr oetker vanilkovy cukr 8 g
8 Kč / ks
D--DO0003
Nahoru
Další produkty

Nabízíme výběr toho nejlepšího dostupného pro kvalitní vánoční cukroví. U nás si zakládáme na vysoké kvalitě a čerstvosti. Kdy jindy si můžeme dovolit trochu zhřešit a vychutnat skvělé domácí cukroví, než právě o VánocíchVánoční cukroví jsou druhy cukroví typicky připravované v období Vánoc a patří k nejrozšířenějším tradicím českých Vánoc.

Depositphotos_2746385_s-2019

Náš TIP! Vanilkové rohlíčky za starých časů našich babiček

225 g hladké mouky, 105g kukuřičného škrobu (maizeny), 50g moučkového cukru, 120g mletých oříšků (vlašské, lískové či mandle), 225g másla (změklého), 1 žloutek. Na obalování – moučkový cukr, do něhož jsme minimálně týden v předstihu dali lusk vanilky.

Postup pečení vanilkových rohlíčků?

Prosátou mouku promíchejte s kukuřičným škrobem, moučkovým cukrem a oříšky. Přidejte žloutek a máslo. Vypracujte rukama hladké těsto - nechte v lednici odležet. Rohlíčky pečte na plechu vyloženém pečícím papírem při teplotě 150°C cca 15-20 min. Ještě horké rohlíčky obalte v moučkovém cukru ovoněném vanilkou.
 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné